Over ons

Dominique & co is reeds 20 jaar dé plaats in Deinze waar je terecht kunt voor draagbare kleding voor elk budget en elke leeftijd. Onze collecties bieden kwalitatieve creaties en worden met veel zorg samengesteld. Wekelijks wordt ons aanbod aangepast waardoor U bij ieder bezoek iets nieuws ontdekt!

Naast kleding vindt U bij ons ook een aangepast aanbod accessoires. Bijkomend kan U steeds rekenen op ons advies. Wij helpen U graag met de glimlach, zonder het vrijblijvend karakter van de zaak uit het oog te verliezen. We zorgen voor een ontspannen sfeer waar u als klant koning bent.

Sinds kort bieden wij onze klanten niet alleen extra presentatieruimte, maar ook het lifestyleaspect werd uitgebreid. De winkel biedt de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.

Vanaf 18 augustus 2017 opent Dominique & co een tweede deur te Deerlijk – Harelbekestraat 16. De nieuwe winkel zal een gelijkaardig aanbod van merken hebben zoals de winkel in Deinze. Het ruime aanbod van merken, vermeld op de website, zijn verdeeld over de beide winkels.